Tisztelt Óvodavezető!

A Csodatúra csodaútra címmel megjelenő könyvünk egy gazdagon illusztrált mesekönyv az óvodáskorú gyerekek számára játékos formában, tíz mesén keresztül mutatja be a mindennapi viselkedés illemszabályait, alapvető erkölcsi normákat.
Neves pedagógusok, pszichológusok és protokoll szakértők segítették munkánkat, hogy a mesék egyszerre járhassanak kedvében a meseolvasó felnőtteknek, pedagógusoknak és a mesék legkisebb hallgatóinak. Limitált darabszámban a könyv CD mellékletben az Apacuka zenekar lesz hallható a könyv dalával.

Az ALMA Egyesület, minden olyan magán és állami óvodának egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy a megjelenő Varázsbőrönd mesekönyv sorozat értékesítésében részt vehessen.

Az értékesítés menete:

1.   a csatolt „Szándék nyilatkozat” kitöltésével/aláírásával és szkennelve visszaküldésével hozzájárul az óvoda ahhoz, hogy az ALMA Egyesület által postai         úton megküldésre kerülő nyomdai plakátot az óvoda üzenő falára (látható helyre) kihelyezi,

2.   az érdeklődő/ vásárló szülők tájékoztatását biztosítja,

3.   rendelkezésre bocsájtja az ALMA Egyesület által a plakáttal egyidejűleg kiküldésre kerülő „Szülői tájékoztatót”,  minden érdeklődő számára, (amennyiben       szükséges ezt sokszorosítja),

4.   a csatolt „Összesítő táblázatban” felírja a vásárlók adatait, és minden hónap 5-ig megküldi az info@almaegyesulet.hu email címre szkennelve.

Az Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete minden az óvoda által eladott tizedik könyv után dedikált könyvet ajándékoz,  a könyv dalával készült limitált Apacuka CD-vel.

A könyvek minden óvodán keresztüli értékesítés során a vásárló számára posta költség nélkül és AKCIÓS áron (2690 Ft) értendők. A postázási költséget az ALMA Egyesület magára vállalja.

A már kifizetett könyveket, szerződött futárszolgálatunkkal juttatjuk el az óvodákba, minden hónap 10-ig történő feladással.
 
Amennyiben további kérdése lenne, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén szívesen állunk rendelkezésére.


Üdvözlettel: 
ALMA Egyesület 

kommunikacio@almaegyesulet.hu
Alapítványi és Magánóvodák Egyesülete - ALMA
2120 Dunakeszi, Hársfa utca 32.